Bo & ÄTA

SKAPA NJUTNING FULLT UT

Slider

Specialerbjudande från Hotel Skansen

Som deltagare i Hoka Torekov-Båstad har du specialpris på Hotel Skansen under helgen 8-10 oktober. Njut av lyxlivet före, under och efter ditt lopp!

Till Hotel Skansens erbjudande

Rooftop Spa

Njut av Hotel Skansens nya rooftop spa. Högt uppe på taket, ovan centercourten och med obruten vy över havet, ligger hotellets nya Rooftop Spa. Här kan du sjunka ner i varma utomhusbad, relaxa med något gott i loungen, sträcka ut dig i en vilsäng med utsikt över havet och bara koppla av. I spat på nedre plan fortsätter paradiset med olika sorters bastu och pooler.
Läs mer

Kallbadhuset

I slutet av 1800-talet skrev Båstad badhistoria genom att anlägga ett kallbadhus. Det ursprungliga badhuset är sedan länge förstört av stormar, men 2009 invigdes det nya Kallbadhuset på samma plats. Här kan du värma dig i bastun, bada varmt under bar himmel och så klart – bada kallt i Kattegatt.
Läs mer

Restaurang Sand

Här äter vi riktigt gott med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Allt ackompanjerat av en storslagen havsutsikt.
Läs mer

Specialerbjudande från Riviera Strand

Systerhotellet Riviera Strand ligger vackert inbäddad i tallskogen, tre kilometer bort längs stranden. Här bor du i generösa rum med plats för upp till fyra personer.

Till Riviera Strands erbjudande