Slide
INSPIRATIONSLOPPET

HOKA TOREKOV-BÅSTAD

27 mars 2021

Det blir inte alltid som vi tänkt oss. Och det senaste året har verkligen gett oss utmaningar i att acceptera det, att tänka om och hitta ny kraft och motivation.

Den 9 oktober blir Hoka Torekov-Båstad förhoppningsvis den löparfest ni alla förtjänar. Men det är ju evigheter till dess! För att bidra till din träningsmotivation och skapa lite skön stämning, om än på och med distans, så kör vi Inspirationsloppet den 27 mars.

Så här funkar det

Distansen är så klart 21 km. Du springer var du vill, och ger järnet. Du delar med dig av ditt lopp och dina upplevelser på #torekovbåstad så att vi alla kan peppa tillsammans, före, under och efter loppet. När du har pustat ut och välförtjänt vilar i soffan, skickar du in ditt resultat (senast söndag 28 mars kl 10).
Uppsnacket kör vi live på Insta Stories @torekovbastad fredag 26 mars kl 19.00

För dig som deltar

  • Alla som rapporterar in sitt resultat får så klart en virtuell medalj och är med i utlottningen av riktiga priser:
  • 2 par trailskor från Hoka
  • Övernattning med frukost och spa för två personer på fantastiska Hotel Skansen i Båstad. Rena drömmen – men det är på riktigt!
  • 2 energipaket från Enervit: sportdryck, bars och gels som hjälper dig i träningen

Du springer var du vill...

... men vill du springa loppets ordinarie bana på plats mellan Torekov och Båstad så kan du ladda ner gpx-filen till din telefon eller klocka.
GPX-fil för nedladdning

Guide - Så laddar du in en gpx-fil i din Smartphone.

Kostnadsfri anmälan

Slide
Rapportera ditt resultat

Prissponsorer