Anmälan

- för att du kan

Anmälningsdatum Pris
30 sep - 31 dec 2023 895 kr
1 jan - 28 feb 2024 995 kr
1 mar - 26 mar 2024 1095 kr

I anmälningsavgiften ingår

  • mössan
  • medaljen
  • energistationer
  • busstransport till start
  • elektronisk tidtagning
  • en otroligt vacker utsikt!

Deltagartak

För att kunna säkerställa högsta kvalitet på arrangemanget, är deltagarantalet begränsat till maximalt 1 500 löpare.

Välj din startgrupp

I samband med anmälan väljer du vilken startgrupp du vill starta i. För dig som vill tävla om placeringar och hederspriser, är det första startgrupp "Tävling" som gäller. Populära startgrupper blir snabbt fulla, byte kan endast göras i mån av plats.

Ändra din anmälan

Namnändring gör du själv i anmälningssystemet. Det kostar 200 kr och går att göra fram till och med 20 mars 2024. Klicka på ”Ändra din anmälan” högst upp på denna sida. Du kan även byta startgrupp till en grupp där det fortfarande finns lediga platser.
Guide för att ändra namn eller byta startgrupp.

Anmälda deltagare

Här ser du alla hittills anmälda deltagare i Hoka Torekov-Båstad 2024

Betalning och anmälningsvillkor

Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och inte återbetalningsbar. Genom din anmälan godkänner du loppets anmälningsvillkor.

Avbeställningsskydd

Vårt avbeställningsskydd ger dig anmälningsavgiften tillbaka om du blir sjuk eller skadad, så att läkare gör bedömningen att du inte kan springa loppet.

Orsaken ska alltid styrkas med läkarintyg. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning. Dessutom bör läkarintyget visa datum för den behandling eller undersökning som ligger till grund för läkarens beslut att avråda dig från att springa loppet. Observera att skyddet gäller för en skada eller sjukdom som inträffar efter att du anmälde dig och innan loppet avgörs. Intyget ska skickas till oss senast två veckor efter loppet. Observera att avbeställningsskyddet gäller endast för dig och om du blir skadad eller sjuk, inte för anhöriga.

Avbeställningsskyddet kan bara tecknas i samband med din anmälan till loppet.
Pris 99 kr, gäller för Hoka Torekov-Båstad det år som du är anmäld till.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkortet

Gåvan med lång varaktighet! När du ger bort en start i Hoka Torekov-Båstad, ger du bort motivation, glädje och riktigt lyxig löpning. Du ger bort en resa med träning och förväntan.
Beställ ditt presentkort

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto till din e-postadress som är giltigt för friskvårdsbidrag. Vi är även anslutna till Wellnet och Epassi. Vill du använda någon av dessa tjänster gör du ditt köp i deras portal och får efter avslutat köp en kod som du använder vid registrering i Hoka Torekov-Båstads anmälningsystem.