Anmälan

för att du vill

Anmälningsdatum Pris
- 31 dec 2021 795 kr
1 jan - 28 feb 2022 895 kr
1 mar - 26 mar 2022 995 kr

I anmälningsavgiften ingår

  • cool mössa
  • medalj
  • energistationer
  • busstransport till start
  • elektronisk tidtagning
  • en otroligt vacker utsikt!

Deltagartak

För att kunna säkerställa högsta kvalitet på arrangemanget, begränsar vi deltagarantalet till maximalt 1 500 löpare 2022.

Ändra din anmälan

Namnändring gör du själv i anmälningssystemet. Det kostar 100 kr och går att göra fram till och med 22 mars 2022. Klicka på ”Ändra din anmälan” högst upp på denna sida. Du kan även byta startgrupp till en grupp där det fortfarande finns lediga platser.
Guide för att ändra namn eller byta startgrupp.

Anmälda deltagare

Här ser du alla hittills anmälda deltagare i Hoka Torekov-Båstad 2022

Betalning och anmälningsvillkor

Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och inte återbetalningsbar. Genom din anmälan godkänner du loppets anmälningsvillkor.

Startklar avbeställnings- och olycksfallsförsäkring

Om du blir sjuk, skadad eller gravid och inte kan delta i loppet kan du som tecknar försäkringen Startklar (155 kr/år) eller Startklar Plus (275 kr/år) få anmälningsavgiften tillbaka. I båda försäkringarna ingår även en olycksfallsförsäkring under resan till/från och under själva loppet. I Startklar Plus gäller också olycksfallsförsäkringen varje gång du tränar under hela året. Försäkringarna är giltiga för alla dina motions- och tävlingsarrangemang i Sverige under försäkringsperioden som är 1 år från och med betaldagen.
Du kan läsa mer och teckna online på www.startklar.nu.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkortet

Gåvan med lång varaktighet! När du ger bort en start i Hoka Torekov-Båstad, ger du bort motivation, glädje och riktigt lyxig löpning. Du ger bort en resa med träning och förväntan.
Beställ ditt presentkort